O nama . . .

Preduzeće AGROJEVTIĆ DOO započelo je sa radom 1992. godine kao samostalna zanatska radnja za uslužno mlevenje pšenice. Dve godine kasnije vrši se izgradnja silosa za skladištenje pšenice u Sipiću kod Rače, a naredne godine kreće se sa investicijom gradnje industrijske pekare sa najmodernijom nemačkom tehnologijom Werner – Pfleiderer, kapaciteta 1000 vekni na sat.

U 2001. investiramo u novi objekat pekare, ukupne površine 1000m2 u okviru koga se instalira nova linija marke Minel, za proizvodnju hleba, kapaciteta 1000 vekni na sat, kao i linije za proizvodnju sitnog programa, peciva i specijalnih hlebova, sa automatskim pakovanjem.

U 2002. godini počinjemo sa proizvodnjom svih vrsta testenina, kao i kora za pite i baklave. Izgled i kvalitet našeg hleba i peciva eć je postao prepoznatljiv u širim okvirima pa je tako i naš reklamni slogan koncipiran: "Da zamiriše Šumadija cela, AGROJEVTIĆ, Sipić – ZA VAŠA MIRISNA JUTRA".

Preduzeće je uvelo i savremenu automatsku liniju za smrznuti program kapaciteta 1000 komada sitnih peciva na sat sa pratećim šok komorama i velikim skladišnim prostorom.

U 2014.godini se uvodi u rad automatski pogon za proizvodnju sarajevskih pita i kora za pite i uvijače.

Osnovna delatnost preduzeća je proizvodnja mlinskih proizvoda. Izgradili smo novi, savremeni mlin, kapaciteta 120 tona na 24 časa. Raspolažemo velikim brojem specijalnih dostavnih vozila za distribuciju naših proizvoda, silosem za pšenicu kapaciteta 7000 tona, a trenutno zapošljavamo oko 200 radnika.

U cilju što boljeg kvaliteta proizvoda, koji će zadovoljavati evropske standarde u 2008. godini smo počeli sa primenom savremenog sistema higijenske ispravnosti HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point) kao i ISO 9001.

Naše osnovne karakteristike su odgovornost, upornost, preciznost, kvalitet, timski rad i disciplina. To su odlike koje su nas krasile do sada, a mi uvek želimo bolje i kvalitetnije i u tome smo do sada uvek uspevali pa će tako biti i ubuduće. Zbog toga zahvaljujemo svim našim klijentima na ukazanom poverenju, koje smo opravdali poslovnošću i kvalitetom a ujedno pozivamo i potencijalne klijente da nas kontaktiraju i uvere se u sve navedene podatke.

Preduzeće AGROJEVTIĆ DOO Vam zahvaljuje što ste posetili našu web prezentaciju i obećava nove proizvode i nove rezultate u narednom periodu.

Galerija . . .
Download . . .
Obrazac za evidentiranje poslovnih partnera (PDF) Rešenje
(PDF)
Potvrda o izvršenoj registraciji
(PDF)
Obrazac PEPDV
(PDF)
Izvod o registraciji pravnog
subjekta (PDF)
         
Sertifikati . . .
Certificate ISO 2001 Certificate HACCO
   
Organizaciona šema . . .  
Organizaciona šema, PDF, 500KB
* Adobe Acrobat® PDF, 500KB, kliknite na sliku za preuzimanje...