Живим у Карађорђевој  улици у Крагујевцу. У мојој згради се налази и пекара ,,Јевтић,,.

Устајем рано у 6 сати.Спремам се за посао, али пре тога морам да обавим једну сложену куповину.Свекрва хоће сарајевску са спанаћем,син бурек са месом,ћерка интегрални штапић,и обавезно два хлеба за целу породицу.Излазим на улицу,и право у пекару ,,Јевтић,,.

    Улазим и пожелим –Добро јутро- свима. Сачека ме поздрав и осмех љубазних продавачица,међу којима се издваја једно љубазно насмејано лице на чијим уснама стоји ,,Добро јутро,изволите ,шта желите?,, Иза тог питања крије се име  ГОРДАНЕ СЕНИЋ, најљубазније продавачице у пекари ,,ЈЕВТИЋ,, у Карађорђевој улици у Крагујевцу.Пошто ми је запаковала све што желим, љубазно уз осмех и питање –Како си овог јутра и шта има ново Горице?-  Пошто смо разменили неколико реченица она ми је откуцала фискални рачун. Ја сам уредно платила и вратила се у стан где су ме укућани радосно дочекали видевши изузетно лепа и мирисна пецива,која су одмах појели.

    Свакога јутра се понавља иста прича већ годинама уназад. Још једном желим да похвалим љубазну ,атрактивну ,увек дотерану продавачицу ГОРДАНУ СЕНИЋ и да јој пожелим пуно година успешног рада у Вашој  пекари.

    Пуно поздрава од Вашег верног купца

ГОРИЦA МИЛОШЕВИЋ