Poštovani Kupci pekare “Jevtić”,

U toku jula meseca pristiglo je ukupno devet priča i pohvala za naše prodavce na kojima smo Vam neizmerno zahvalni. Na osnovu Vaših utisaka koje ste nam dostavili u situaciji smo da svoje zaposlene upoznamo i sa strane njihovih najpozitivnijih vrlina i time ukažemo celom kolektivu kako se mogu dobiti najbolje ocene za svoj uloženi rad i  to baš od krajnjeg potrošača.

Uvidom u tekstove svih priča i pohvala cenjenih Kupaca a u skladu da “Opštim pravilima konkursa” , poslovodstvo preduzeća “Agro Jevtić” doo Sipić izabralo je najbolju, upućenu od strane Kupca:Goran Nikolić, koji je u svojoj priči imao pohvale za rad  pekare “Jevtić” u ul. 27.marta br.12  i konktetno  za prodavca Zelfiju Abazi.

U naredna tri dana navedeni Kupac biće kontaktiran putem e-maila (pošto isti nije dostavio nijedan drugi vid  kontakt podatka) radi dogovora oko preuzimanja svoje nagrade u vidu proizvoda pekare “Jevtić” u vrednosti od 1.000,00 dinara.

Prodavcu pekare “Jevtić” – Zelfiji Abazi biće uručena novčana nagrada u iznosu od  5.000,00 dinara.

Zahvaljujemo svim učesnicima konkursa “Omiljeni prodavac” na svom učešću i želimo im i dalje puno lepih trenutaka  u pekarama “Jevtić”.

Srdačan pozdrav.

Agro Jevtić doo Sipić