Poštovani Kupci pekare “Jevtić”,

U toku septembra meseca pristiglo je ukupno dve priče i pohvale za naše prodavce na kojima smo Vam neizmerno zahvalni. Na osnovu Vaših utisaka koje ste nam dostavili u situaciji smo da svoje zaposlene upoznamo i sa strane njihovih najpozitivnijih vrlina i time ukažemo celom kolektivu kako se mogu dobiti najbolje ocene za svoj uloženi rad i  to baš od krajnjeg potrošača.

Uvidom u tekstove priča i pohvala cenjenih Kupaca a u skladu da “Opštim pravilima konkursa” , poslovodstvo preduzeća “Agro Jevtić” doo Sipić izabralo je najbolju, upućenu od strane Kupca:Saše Simića , koji je u svojoj priči imao pohvale za rad  pekare “Jevtić” u ul. Karađorđeva br.42 i konktetno  za poslovođu Danijelu Bogdanović.

U naredna tri dana navedeni Kupac biće kontaktiran putem e-maila radi dogovora oko preuzimanja svoje nagrade u vidu proizvoda pekare “Jevtić” u vrednosti od 1.000,00 dinara.

Poslovođi pekare “Jevtić” – Danijela Bogranović biće uručena novčana nagrada u iznosu od  5.000,00 dinara.

Zahvaljujemo svim učesnicima konkursa “Omiljeni prodavac” na svom učešću i želimo im i dalje puno lepih trenutaka  u pekarama “Jevtić”.

Srdačan pozdrav.

Agro Jevtić doo Sipić