Поштоване, драге комшије из пекаре Јевтић,

Као деценијског  становника у насељу Бубањ, веома ме је обрадовало отварање Ваше

пекаре -локала бр.1. Од првог уласка, контакта са Вашим особљем родила се велика

љубав, која је резултирала добијањем Ваше картице лојалности коју свакодневно користим,било при поласку на посао или при враћању кући.

Мени су увек важни људи, начин на који ме дочекају, насмејана лица увек професионална, тако сам упознала Марину, Зорицу, Катарину, Милијану, Сању, Снежу, ...нека ми не замере оне које нисам поменула, јер незнам сва имена. Али су све подједнако сјајне.

Сваки улазак у Вашу пекару ме обрадује, свака моја жеља буде одмах испуњена. Да се направи пирошка, палачинка, пица. Ништа није тешко, и одмах се спрема.

Да постоји могућност ја бих предложила омиљени локал, па да све раднице буду награђене, али како се бира омиљени продавац, овог пута ћу предложити госпоћу Снежану Вуковић. 

 Снежа је блага жена, увек љубазна, ништа јој није тешко, пуна разумевања и спремна да увек направи и понуди све што тражим. Никад је нисам видела нервозну и нерасположену без обзира што сигурно и и њој као и свима нама није баш увек све по вољи. Крајње професионална и особа која улива поверење, да понуди, предложи, направи, све што треба, тако да ја увек срећна изађем из пекаре.

Морам да нагласим да ја имам високе критеријуме када је квалитет у питању, тако да поред неколико пекара у окружењу, једино долазим у Вашу пекару. Поред производа, велики разлог је особље, јер као што постоји омиљени касапин, апотекар, тако је и у пекарама, овај пут омиљена је Снежана Вуковић, али ћу своје поверење дати и осталима из Локала бр.1. Сва та драга лица заслужују похвалу јер није лако удовољити понекад и немогућим захтевима.

Још једном сам Вам захвална и желим да и у следећој 2020. години будете успешни као фирма и постижете још боље пословне резултате и имате још пино радника као што је Снежана Вуковић.

С поштовањем,

Лела Живановић